Huis & tuin

Zorg voor een professionele afwerking met kit op kleur

Niets is zo storend als een opvallende kitrand die afsteekt bij de rest. De kitrand kan dan nog zo strak zijn aangebracht, wanneer de kit een hele andere kleur heeft dan de te kitten ondergrond, springt dit zeker en vast in het oog. Door te kiezen voor kit op kleur bent u verzekerd van een professionele afwerking. In deze blog willen we graag nog wat dieper op dit onderwerp ingaan. Zo weet u na het lezen van deze blog bijvoorbeeld wat het verschil is tussen kit op kleur en overschilderbare kit. Ook delen we graag een webadres met u waar u de gewenste kleur kit kunt bestellen.

Kit op kleur versus overschilderbare kit

In plaats van kit op kleur kunt u uiteraard ook voor overschilderbare kit kiezen om het gewenste effect te bereiken. Overschilderbare kit is, zoals de naam al doet vermoeden, kit die u in iedere kleur kunt overschilderen. Het grootste nadeel is dat het assortiment overschilderbare kit helaas beperkt is. Dit heeft er mee te maken dat lang niet alle soorten kit geschikt zijn om met verf overheen te gaan. Een mooi voorbeeld hiervan is siliconenkit. Op deze kitsoort blijft verf niet goed hechten en zal de aangebrachte verflaag op den duur afbrokkelen. Moet u toch siliconenkit gebruiken voor uw klus? Kies dan voor een siliconenkit op kleur.

Kit op kleur voor iedere klus

Of het nu gaat om het afkitten van sanitair of het afdichten van dilatatie- of aansluitvoegen van ramen of deuren, kit op kleur is gelukkig wél voor bijna iedere klus te vinden. Op OttoSealPro.be vindt u de verschillende toepassingsmogelijkheden van kit op kleur. Onder de filteroptie ‘eigenschappen kit’ kunt u aangeven waaraan de kit op kleur moet voldoen. Bent u op zoek naar een schimmelwerende kit op kleur? Of heeft u juist een UV-bestendige kit nodig? In bovenstaande webshop vindt u het allemaal!

© Pexels.com

Naar welke kleur kit bent u op zoek?

Naar welke kleur kit bent u op zoek? Bestel uw kit op kleur eenvoudig online. Vindt u het lastig om een keuze te maken uit alle mogelijke kleuropties? Bestel dan eerst een kleurenkaart. De kleurenkaarten zijn gegroepeerd per type kit en geven een overzicht van de verschillende kleuren waarin die specifieke kit leverbaar is. Zo ziet u alle mogelijke opties naast elkaar en kunt u eenvoudiger een keuze maken. Een kleurenkaart is ideaal en eigenlijk onmisbaar voor het maken van de juiste kleurkeuze wanneer u kit op kleur online bestelt.

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *