Huis & tuin

3 cadeautips voor je vrouwelijke partner

Met deze 3 cadeautips maak je elke vrouw blij

Ben jij op zoek naar een leuk, attent, maar ook verrassend cadeau voor je vrouw of vriendin? Dan kan het soms lastig zijn om te bedenken hoe je origineel voor de dag kunt komen. Kun jij hier wel wat hulp bij gebruiken, dan zit je met het lezen van dit artikel helemaal goed, want we geven je drie tips die je zeker op weg helpen.

Tip 1: Standaard is niet altijd saai

Als eerste is het goed om te beseffen dat je het jezelf echt niet moeilijker hoeft te maken dan dat het al is. Een standaard cadeau, zoals parfum of chocola, is heus een schot in de roos als dat is waar zij van houdt. Origineel? Nee, dat is het niet. Leuk en lekker is het wel. Om het toch een meer persoonlijk tintje te geven, kun je er net wat meer aandacht aan besteden of het op een andere manier vormgeven. Wat dacht je van een chocoladehart als brievenbuspost, al dan niet met een mooie, zelfgeschreven tekst erbij? En als je denkt aan parfum, denk dan groots. Misschien een beauty-uurtje in een parfumerie?

Tip 2: Geef iets om te herinneren

Vrouwen zijn sentimentele wezens, dus gooi het eens over die boeg. Wat kan jouw partner nu ontroeren? Geef iets cadeau dat een ware herinnering zal zijn. Denk niet direct dat dit iets duurs moet zijn. Natuurlijk is sky-diven een ultiem cadeau en vormt het de perfecte herinnering als je een stoere vrouw aan je zijde hebt, maar een zelf samengestelde picknick op een heel bijzondere plek én met je fotocamera op zak om de meest liefdevolle plaatjes te schieten (om vervolgens in een album af te drukken) is ongetwijfeld ook iets moois en dierbaars.

Tip 3: Iets praktisch dan maar?

Word je nu niet heel warm van de hiervoor genoemde mogelijkheden, omdat je een partner hebt die nu eenmaal praktisch is ingesteld? Houd het dan bij een even zo praktisch cadeau. Liever geen huishoudelijke apparatuur, want het moet wel leuk blijven, maar misschien is ze wel net op zoek naar een nieuwe badjas, wat perfect te combineren is in een pakket met pantoffels, iets lekkers en haar favoriete tijdschrift, of maak je haar helemaal blij met een gepersonaliseerd bewaarblik voor al haar rondslingerende bureau-accessoires.

© Pexels

Gegarandeerd een glimlach op haar gezicht

Wat het uiteindelijk ook wordt; voor vrouwen geldt al snel dat als ze merken dat je ergens moeite in hebt gestoken, dat het altijd goed is. Het gebaar is dan ook waar het om gaat. Probeer wel altijd iets te zoeken waar je partner van houdt. Geef dus geen cadeaubon voor de sauna als je weet dat ze het daar niet langer dan 2 minuten volhoudt en denk eens aan een etentje bij kaarslicht in eigen keuken als je liquide middelen beperkt zijn.

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *