Beauty & lifestyle

Wat vinden vrouwen belangrijk bij mannen?

Dit zijn de drie eigenschappen die vrouwen het meest waarderen bij mannen

Het internet staat vol met tips over hoe je een vrouw het beste kunt versieren, welke trekjes vrouwen aantrekkelijk vinden in het beginstadium van een relatie of hoe je het beste de eerste zet kunt maken. Dat is absoluut handig, maar er is meer. In dit artikel geven we je drie eigenschappen die vrouwen het meest waarderen. Ongeacht of je al aan het daten bent, je nog moet gaan daten, of dat je een langdurige relatie hebt.

Aandacht

Vrouwen vinden het fijn als ze jouw onverdeelde aandacht krijgen. Dit betekent dat je tijdens een date niet op je telefoon moet zitten, niet teveel over jezelf praat en veel vragen aan haar stelt. Laat gedurende de date ook blijken dat je naar haar hebt geluisterd. Dit doe je door simpelweg door te vragen op een antwoord dat ze heeft gesteld, of door later in het gesprek nog eens terug te refereren naar wat ze zei. Buiten de date om kun je ook laten blijken dat jij haar aandacht schenkt. Doe dit door haar zo nu en dan een berichtje te sturen uit jezelf. Of even te bellen. Zeker in relaties die langer duren wordt dit vaak naar de achtergrond geschoven. Mensen zijn namelijk ontvankelijk voor nieuwe prikkels. In een beginnende relatie zijn de prikkels over het algemeen alleen maar nieuw. Dan doe je dit soort dingen automatisch. Na verloop van tijd is het gewoon geworden en ben je geneigd dit te vergeten. Dus: vergeet het niet. Het is belangrijk.

Betrouwbaarheid

Veiligheid is een basisbehoefte. Dit vinden vrouwen dan ook zeker belangrijk bij een potentiële partner. Dit kun je haar bieden door betrouwbaar te zijn. Dit houdt in dat je punctueel bent en afspraken nakomt. Ook is consistentie belangrijk. Doe wat je zegt en andersom. Verder is het belangrijk dat je eerlijk bent. Ook al is een boodschap niet prettig, eerlijkheid duurt het langste. Tot slot een gevalletje open deur, maar we willen hem zeker niet achterwege laten: respecteer te allen tijde elkaars grenzen.

© Pexels.com

Uitdagen

Tot slot vinden vrouwen het erg aantrekkelijk als een man hen uitdaagt. Dit kan op twee verschillende niveaus. De eerste is de meest voor de hand liggende: uitdagen op flirterig gebied. Door een paar speldenprikjes weet de vrouw dat jij haar aantrekkelijk vindt en dit werkt positief voor haar ego. Dit gaat vaak naar de achtergrond in een langere relatie, maar door dit af en toe te blijven doen blijft het vuurtje aangewakkerd. Daarnaast is er uitdaging op een diepgaander level. Vrouwen zijn op zoek naar een maatje en ze vinden het daarom belangrijk dat hun partner hen uitdaagt op intellect en intelligentie. Zo blijven ze zichzelf ontwikkelen en jij als het goed is ook. In een langdurige relatie is het belangrijk dat je samen ontwikkelt. Zo blijf je zij aan zij.

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *